Beoordelingen van Snackbar de Laan Rozenburg

Recente recensies

5.0
Meneer Bas
26 februari 2024

10 minuten later klaar als aangegeven maar smaakte erg goed

Elianne
19 februari 2024

Altijd lieve mensen en hygiënisch

Debbie
11 februari 2024

De snackbar om de hoek stelt nooit teleur! Eten is goed en het personeel is zeer vriendelijk!

Post
9 februari 2024

Makkelijk via app besteld, tegenwoordig ook een soort mcdonald scherm in de zaak om je bestelling te plaatsen. Vriendelijk en goede kwaliteit

Joerie
2 februari 2024

De hele afdeling heeft genoten van de snacks en Friet. Porties waren ruimvoldoende wat extra kroepoek en loempia's voor de grote bestelling. Wij komen zeker terug.

Wendi
17 januari 2024
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wendi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Marijke.
29 december 2023

Patat mag mag wat knapperige. Bitterballen lekker van smaak.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marijke, bedankt voor je review. We zouden de volgende keer de patat voor je kunnen doorbakken. Mocht je dat willen, graag even bij de bestelling aangeven.

Sharon
20 oktober 2023

Super lekkere gebakken patat en snacks! De hamburger met barbecuesaus is ook een aanrader!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Sharon, bedankt voor je positieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons aanbod! Graag tot ziens!

Dick
20 oktober 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Dick, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

s
20 oktober 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Fruzsina
14 oktober 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Fruzsina, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
12 oktober 2023

Altijd goed!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je altijd zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Marja
8 oktober 2023

Heerlijke nasi en bami schotel. Snelle service.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marja, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Sharon
3 oktober 2023

Altijd heerlijke patatjes en snacks en super vriendelijk personeel! Gemakkelijk online bestellen en later zonder lange wachttijd ophalen! :-))

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Sharon, bedankt voor je positieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Eric
1 oktober 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Eric, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Nancy
23 september 2023

Altijd een vriendelijke service, soms moet je wel even wachten maar t is het wachten waard

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Nancy, bedankt voor je positieve review en geduld! Tot snel weer!

Greet Richnow
18 september 2023

Zo doorgaan!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Greet, bedankt voor je positieve review. Doen we! Graag tot ziens!

Arthur
11 september 2023

Volledig met aandacht. Extra milkshake wegens de hittegolf cadeau.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Arthur, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Annika
3 september 2023

Was super lekker. Kregen er zelfs nog extra kroepoek bij en één milkshake.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Annika, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

martine
2 september 2023

eten was lekker en verzorgd verpakt

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Martine, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten! Graag tot ziens!

Van Oijen
1 september 2023

Smaakte weer erg goed!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je weer tevreden bent! Graag tot ziens!

Serge
11 augustus 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Serge, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Stuart
10 augustus 2023

Always great, Fantastic service.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Stuart, thank you for your great review! Hope to see you soon again!

Danny
9 augustus 2023

mn favoriete snackbar. goede kwaliteit . snelle service en altijd vrolijke mensen achter de balie.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Danny, bedankt voor je super lieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Nils
9 augustus 2023

Erg lekkere snacks, veel pindasaus bij berenklauw en Mexicano. Alleen patat viel toch wat slapjes uit. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Nils, bedankt voor je review en feedback! We zullen er nog beter opletten! Graag tot ziens!

Diaa
3 augustus 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Dia, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Didi
30 juli 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Didi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Gijs
27 juli 2023

Prima

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Gijs, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Frans van der Pol
14 juli 2023

Vaak op een vrijdag halen wij hier met de zaak een grote hoeveelheid patat en snacks, altijd goede kwaliteit goede porties en goede prijs! + heerlijke milkshakes 👌🏻

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Frans, bedankt voor je positieve review en fijn dat jullie altijd zo tevreden zijn over ons! Graag tot ziens!

Bas
6 juli 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bas, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
27 juni 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
17 juni 2023

Altijd perfect!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je altijd zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens

Jolanda Vijfvinkel
7 juni 2023

Top service. Heel vriendelijk.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jolanda, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze service! Graag tot ziens!

Renate
20 mei 2023

Super !

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Renate, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
17 mei 2023

Super!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Nikita
7 mei 2023

Snel, smakelijk, vriendelijk en hygiënisch. Wat wil je nog meer.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Nikita, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze werkwijze! Graag tot ziens!

Bas
3 mei 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bas, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
27 april 2023

Super!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Anoniem
5 maart 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Sanne
4 maart 2023

Prima!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Sanne, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Gera
3 maart 2023

Altijd enorm vriendelijk! En bestelling was weer heerlijk. Echt een aanrader.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Gera, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service! Graag tot ziens!

Anoniem
22 februari 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Aaa
17 februari 2023

Top

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Janny
17 februari 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Janny, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Pentrade
15 februari 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

De Rijke Continental
10 februari 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Silvia
22 januari 2023

Lekker en voldoende eten, waar voor je geld!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Silvia, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten! Graag tot ziens!

Serge
8 januari 2023
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Serge, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

VDH
28 december 2022

Super kwaliteit en vriendelijke bediening!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service! Graag tot ziens!

Romy
24 december 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Romy, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Jacqueline
23 december 2022

weer heerlijk gegeten, online besteld en op de aangegeven tijd was het eten klaar, topp

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jacqueline, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot snel weer!

Bertus van oijen
19 december 2022

Was weer uitstekend prima te eten en goeie service 👍

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bertus, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot snel weer!

Chris Wolvekamp
10 december 2022

Prima snacks alleen 35min staan wachten na de aanvangstijd tijd is onacceptabel.Misschien niet meer online bestellen.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Chris, bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je langer moest wachten dan de aangegeven tijd. We zullen je feedback meenemen en hopen dat je het online bestellen nog een kans zal geven. Het helpt ons namelijk enorm als je dat doet! Graag tot ziens!

Sanchez
28 november 2022

Altijd goed

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Sanchez, bedankt voor je positieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

BvO
27 november 2022

Vriendelijke mensen, lekker eten, veel keuze! Dus gewoon alles is top!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Willem v Santen
21 november 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Willem, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Carla
18 november 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Carla, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Sharon
17 november 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Sharon, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Kruijs
13 november 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Conny
11 november 2022

Prima kwaliteit, vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Conny, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot ziens!

Peter
11 november 2022

Helemaal super. Halen hier geregeld een vrijdagmiddag lunch. Via de website nu bestellen werkt prima en ze geven altijd wel iets extra's mee met de bestelling. Kwaliteit is super en de prijs tegenover andere cafetaria's ook zeer goed.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Peter, super bedankt voor je lieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Wij worden daar heel blij van! :) Graag tot snel weer!

Joelle
26 oktober 2022

We hadden online besteld, dat we het om 18.40 uur op konden halen. Om 19.00 uur liepen we de zaak uit met ons eten. We kregen wel ter compensatie extra milkshake. De patat stonk en smaakte naar oud frituur. Erg jammer. Volgende keer denk ik nog een keer na of ik hier ga halen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Joelle, bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We zullen je feedback meenemen en hopen dat je ons nog een kans zal geven. Hopelijk tot ziens!

Bart
26 oktober 2022

Top service en kwaliteit zoals gewoonlijk zeer vriendelijk personeel, grote porties van goede kwaliteit met vaak wat extra’s. Hands down de beste snackbar van Rozenburg.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bart, super bedankt voor deze geweldige review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Dat doet ons erg goed. Graag tot snel weer!

Bart
20 oktober 2022

Super aardig personeel het online bestellen werkt goed alleen jammer dat ik 2 kroket burgers besteld had en 1 gekregen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bart, bedankt voor je review en vervelend om te horen dat het niet goed ging met je bestelling. Als je dit bij ons persoonlijk meldt, lossen we het graag voor je op. Graag tot ziens!

Michael Anderson
14 oktober 2022

Jullie zijn toppers :) goede kwaliteit, ruime porties.. gewoon super. Vriendelijke service, snelheid van leveren ook altijd goed. Milkshakes zijn hier ook heel lekker. Zeer aan te bevelen! Dank.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Michael, bedankt voor je uitgebreide review en fijn dat je zo tevreden bent over het eten en onze service! Je bent ook een topper! ;) Graag tot ziens!

Mellissa
13 oktober 2022

Vaste klant! Nog nooit een slechte bestelling gehad. Super vriendelijk personeel. Erg lief dat mijn kids soms een gratis extraatje krijgen! Wij zijn erg blij met Snackbar De Laan.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Mellissa, super bedankt voor je lieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Wij zijn ook erg blij met jullie! Graag tot snel weer!

Faith
9 oktober 2022

Patat mag iets meer doorbakken, maar voor de rest prima!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Faith, bedankt voor je feedback! We zullen er zeker op letten! Graag tot ziens!

dave De Graaf
8 oktober 2022

Super lekkere snackbar, met altijd iets er gratis bij

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Dave, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot ziens!

Wendi
4 oktober 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wendi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Paula
3 oktober 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Paula, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Wesley
9 september 2022

Altijd lekker eten met goede en snelle service

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wesley, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot snel weer!

Anoniem
8 september 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Nierop
1 september 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

wendell anne
25 augustus 2022

super 😋

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wendell, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot snel weer!

De baan
18 augustus 2022

Altijd goed. Je krijgt altijd veel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit! Graag tot snel weer!

Ewan Mookhoek
15 augustus 2022

Eten was zoals altijd smakelijk en op tijd. We kregen zelfs een gratis milkshake erbij vanwege de warmte. Super lief!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Ewan, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Alleen de liefste klanten krijgen een gratis milkshake ;)

Singh
11 augustus 2022

Top service!!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Singh, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service! Graag tot ziens!

Suzan
7 augustus 2022

Het was weer eens super! Vriendelijke personeel, echt hart voor de zaak! Bedankt en tot gauw weer 🤩

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Suzan, bedankt voor deze geweldige review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Tot gauw weer!

Cindy
25 juli 2022

Wij hadden online besteld , 18:40 uur konden wij het eten afhalen , na 3 keer vragen kregen wij 19:45 het eten eindelijk. Het eten was goed maar voor ons de laatste keer.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Cindy, bedankt voor je review en vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad bij ons. Afgelopen zondag was het inderdaad wat langer wachten dan gewend vanwege de drukte en een zieke collega. Daarnaast was er iets mis gegaan met de bestelling waardoor het nog langer duurde waarvoor oprecht excuses. Wij waarderen je feedback en hopen dat je ons in de toekomst weer een kans zal geven, opdat je weer een positieve ervaring zal krijgen. Graag tot ziens!

Marleen
22 juli 2022

Zoals altijd heerlijk! Vriendelijke eigenaren en personeel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marleen, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot snel weer!

Melanie
21 juli 2022

Heel lang op ons eten moete wachten de kip was heel droog en hart patat was hart

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Melanie, bedankt voor je review en vervelend dat je slechte ervaring hebt gehad bij ons. Het is inderdaad soms wat langer wachten dan gewend vanwege de drukte en personeelstekort. Wij doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk gereed te maken en helaas gaat er af en toe dan ook wat mis waarvoor onze excuses. Wij waarderen je feedback en hopen dat je ons weer een kans zal geven. Graag tot ziens!

Ralph de Silva
19 juli 2022

Ondanks de drukte van het warme weer, goeie kwaliteit, fijne service en zelfs wat extra's. Top dus!!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Ralph, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Jorn Findhammer
29 juni 2022

Aardig personeel en goed eten.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jorn, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Bas
26 juni 2022

De bestelling was niet op de afgesproken tijd klaar maar we kregen wel een extra milkshake en Kroepoek.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bas, bedankt voor je review en vervelend dat je bestelling niet op tijd klaar was. Hopelijk hebben de extraatjes het goed gemaakt!

Marloes Ozkanli
19 juni 2022

Veel keus en erg goede kwaliteit. Wij bestellen alleen maar bij deze snackbar

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marloes, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Faith
25 april 2022

kwaliteit prima, mooi op tijd klaar. Kaassoufle had iets net iets korter in frituur gemogen.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Faith, bedankt voor je positieve review en feedback!

Esmaralda de Wildt
16 april 2022

Super lief personeel!! Eten was erg lekker.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Esmaralda, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Loempia
27 maart 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review!

Mariusz
23 maart 2022

very good service

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Mariusz, thank you for your 5 star review!

Silvia
20 maart 2022

Lekker eten zoals altijd, en weer wat extras erbij. Super mensen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Silvia, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Bergwerff
14 maart 2022

Heerlijke frietjes geserveerd door altijd vriendelijk personeel en eigenaren.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Hospice Nathrine
1 februari 2022

Lekker en snel!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Cor
26 januari 2022

Prima kwaliteit, snel en normale prijzen.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Cor, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Jack
20 januari 2022

Heel goed eten altijd en goed dat je nu online kan bestellen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jack, bedankt voor de eerste review op onze bestelpagina en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit!