Beoordelingen van Snackbar de Laan Rozenburg

Recente recensies

5.0
Sanchez
28 november 2022

Altijd goed

BvO
27 november 2022

Vriendelijke mensen, lekker eten, veel keuze! Dus gewoon alles is top!

Willem v Santen
21 november 2022
Carla
18 november 2022
Sharon
17 november 2022
Kruijs
13 november 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Conny
11 november 2022

Prima kwaliteit, vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Conny, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot ziens!

Peter
11 november 2022

Helemaal super. Halen hier geregeld een vrijdagmiddag lunch. Via de website nu bestellen werkt prima en ze geven altijd wel iets extra's mee met de bestelling. Kwaliteit is super en de prijs tegenover andere cafetaria's ook zeer goed.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Peter, super bedankt voor je lieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Wij worden daar heel blij van! :) Graag tot snel weer!

Joelle
26 oktober 2022

We hadden online besteld, dat we het om 18.40 uur op konden halen. Om 19.00 uur liepen we de zaak uit met ons eten. We kregen wel ter compensatie extra milkshake. De patat stonk en smaakte naar oud frituur. Erg jammer. Volgende keer denk ik nog een keer na of ik hier ga halen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Joelle, bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We zullen je feedback meenemen en hopen dat je ons nog een kans zal geven. Hopelijk tot ziens!

Bart
26 oktober 2022

Top service en kwaliteit zoals gewoonlijk zeer vriendelijk personeel, grote porties van goede kwaliteit met vaak wat extra’s. Hands down de beste snackbar van Rozenburg.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bart, super bedankt voor deze geweldige review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Dat doet ons erg goed. Graag tot snel weer!

Bart
20 oktober 2022

Super aardig personeel het online bestellen werkt goed alleen jammer dat ik 2 kroket burgers besteld had en 1 gekregen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bart, bedankt voor je review en vervelend om te horen dat het niet goed ging met je bestelling. Als je dit bij ons persoonlijk meldt, lossen we het graag voor je op. Graag tot ziens!

Michael Anderson
14 oktober 2022

Jullie zijn toppers :) goede kwaliteit, ruime porties.. gewoon super. Vriendelijke service, snelheid van leveren ook altijd goed. Milkshakes zijn hier ook heel lekker. Zeer aan te bevelen! Dank.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Michael, bedankt voor je uitgebreide review en fijn dat je zo tevreden bent over het eten en onze service! Je bent ook een topper! ;) Graag tot ziens!

Mellissa
13 oktober 2022

Vaste klant! Nog nooit een slechte bestelling gehad. Super vriendelijk personeel. Erg lief dat mijn kids soms een gratis extraatje krijgen! Wij zijn erg blij met Snackbar De Laan.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Mellissa, super bedankt voor je lieve review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Wij zijn ook erg blij met jullie! Graag tot snel weer!

Faith
9 oktober 2022

Patat mag iets meer doorbakken, maar voor de rest prima!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Faith, bedankt voor je feedback! We zullen er zeker op letten! Graag tot ziens!

dave De Graaf
8 oktober 2022

Super lekkere snackbar, met altijd iets er gratis bij

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Dave, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot ziens!

Wendi
4 oktober 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wendi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Paula
3 oktober 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi Paula, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Wesley
9 september 2022

Altijd lekker eten met goede en snelle service

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wesley, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Graag tot snel weer!

Anoniem
8 september 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

Nierop
1 september 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review! Graag tot ziens!

wendell anne
25 augustus 2022

super 😋

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Wendell, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot snel weer!

De baan
18 augustus 2022

Altijd goed. Je krijgt altijd veel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit! Graag tot snel weer!

Ewan Mookhoek
15 augustus 2022

Eten was zoals altijd smakelijk en op tijd. We kregen zelfs een gratis milkshake erbij vanwege de warmte. Super lief!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Ewan, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het eten en onze service! Alleen de liefste klanten krijgen een gratis milkshake ;)

Singh
11 augustus 2022

Top service!!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Singh, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service! Graag tot ziens!

Suzan
7 augustus 2022

Het was weer eens super! Vriendelijke personeel, echt hart voor de zaak! Bedankt en tot gauw weer 🤩

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Suzan, bedankt voor deze geweldige review en fijn dat je zo tevreden bent over ons! Tot gauw weer!

Cindy
25 juli 2022

Wij hadden online besteld , 18:40 uur konden wij het eten afhalen , na 3 keer vragen kregen wij 19:45 het eten eindelijk. Het eten was goed maar voor ons de laatste keer.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Cindy, bedankt voor je review en vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad bij ons. Afgelopen zondag was het inderdaad wat langer wachten dan gewend vanwege de drukte en een zieke collega. Daarnaast was er iets mis gegaan met de bestelling waardoor het nog langer duurde waarvoor oprecht excuses. Wij waarderen je feedback en hopen dat je ons in de toekomst weer een kans zal geven, opdat je weer een positieve ervaring zal krijgen. Graag tot ziens!

Marleen
22 juli 2022

Zoals altijd heerlijk! Vriendelijke eigenaren en personeel.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marleen, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot snel weer!

Melanie
21 juli 2022

Heel lang op ons eten moete wachten de kip was heel droog en hart patat was hart

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Melanie, bedankt voor je review en vervelend dat je slechte ervaring hebt gehad bij ons. Het is inderdaad soms wat langer wachten dan gewend vanwege de drukte en personeelstekort. Wij doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk gereed te maken en helaas gaat er af en toe dan ook wat mis waarvoor onze excuses. Wij waarderen je feedback en hopen dat je ons weer een kans zal geven. Graag tot ziens!

Ralph de Silva
19 juli 2022

Ondanks de drukte van het warme weer, goeie kwaliteit, fijne service en zelfs wat extra's. Top dus!!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Ralph, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Jorn Findhammer
29 juni 2022

Aardig personeel en goed eten.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jorn, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Bas
26 juni 2022

De bestelling was niet op de afgesproken tijd klaar maar we kregen wel een extra milkshake en Kroepoek.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Bas, bedankt voor je review en vervelend dat je bestelling niet op tijd klaar was. Hopelijk hebben de extraatjes het goed gemaakt!

Marloes Ozkanli
19 juni 2022

Veel keus en erg goede kwaliteit. Wij bestellen alleen maar bij deze snackbar

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Marloes, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons! Graag tot ziens!

Faith
25 april 2022

kwaliteit prima, mooi op tijd klaar. Kaassoufle had iets net iets korter in frituur gemogen.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Faith, bedankt voor je positieve review en feedback!

Esmaralda de Wildt
16 april 2022

Super lief personeel!! Eten was erg lekker.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Esmaralda, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Loempia
27 maart 2022
Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je 5 sterren review!

Mariusz
23 maart 2022

very good service

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Mariusz, thank you for your 5 star review!

Silvia
20 maart 2022

Lekker eten zoals altijd, en weer wat extras erbij. Super mensen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Silvia, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Bergwerff
14 maart 2022

Heerlijke frietjes geserveerd door altijd vriendelijk personeel en eigenaren.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Hospice Nathrine
1 februari 2022

Lekker en snel!

Reactie van Snackbar de Laan

Hi, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Cor
26 januari 2022

Prima kwaliteit, snel en normale prijzen.

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Cor, bedankt voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over ons!

Jack
20 januari 2022

Heel goed eten altijd en goed dat je nu online kan bestellen

Reactie van Snackbar de Laan

Hi Jack, bedankt voor de eerste review op onze bestelpagina en fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit!